Jeżyny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Jeżyny to bogate źródło antyoksydantów, które działają przeciw nowotworowo.
Zawierają również znaczne ilości witaminy C i błonnika co jest również korzystne dla naszego organizmu. W skład jeżyn wchodzi szereg mikroelementów takich jak magnez, mangan, potas oraz miedź, a także witaminy E, A i K oraz witaminy z grupy B (B6, tiaminę, ryboflawinę i kwas foliowy) .
Liofilizacja (suszenie za pomocą wymrażania) zapewnia zachowanie 100% wartości świeżych owoców.



Skład: 100% jeżyny, nie zawierają konserwantów

Średnie wartości odżywcze (w 100g):
Wartość energetyczna: 179,7 kJ/43 kcal
Tłuszcze: 0,49 g
Węglowodany: 9,61 g
w tym cukry: 4,88g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 1,39 g
Witamina C: 21,0 mg

Kraj pochodzenia: Polska

Waga:
11.50

Pozostałe w kategorii

Agrest liofilizowany

naturalny, niesłodzony

Czarne porzeczki liofilizowane

naturalna, niesłodzona

Czerwone porzeczki liofilizowane

naturalna, niesłodzona

Jeżyny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Maliny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Owoce rokitnika liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Truskawki liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Żurawina liofilizowna

naturalna, niesłodzona

Koszyk

Suma: 0.00 PLN