Jeżyny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Jeżyny to bogate źródło antyoksydantów, które działają przeciw nowotworowo.
Zawierają również znaczne ilości witaminy C i błonnika co jest również korzystne dla naszego organizmu. W skład jeżyn wchodzi szereg mikroelementów takich jak magnez, mangan, potas oraz miedź, a także witaminy E, A i K oraz witaminy z grupy B (B6, tiaminę, ryboflawinę i kwas foliowy) .
Liofilizacja (suszenie za pomocą wymrażania) zapewnia zachowanie 100% wartości świeżych owoców.



Skład: 100% jeżyny, nie zawierają konserwantów

Średnie wartości odżywcze (w 100g):
Wartość energetyczna: 179,7 kJ/43 kcal
Tłuszcze: 0,49 g
Węglowodany: 9,61 g
w tym cukry: 4,88g
Błonnik: 5,3 g
Białko: 1,39 g
Witamina C: 21,0 mg

Kraj pochodzenia: Polska

Waga:
11.50

Pozostałe w kategorii

Czarna porzeczka liofilizowana

naturalna, niesłodzona

Jeżyny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Maliny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Truskawki liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Żurawina liofilizowna

naturalna, niesłodzona

Koszyk

Suma: 0.00 PLN