(0)

Śliwki węgierki liofilizowane

połówki, naturalne, niesłodzone

Proces liofilizacji zapewnia zachowanie 100% właściwości świeżych owoców.

Śliwki węgierki dzięki wysokiej zawartości potasu obniżają ciśnienie krwi i polecane są osobom chorującym na nadciśnienie. Obecność dużej ilości witaminy K i C powoduje, że owoce te wzmacniają i uszczelniają naczynia krwionośne i dlatego są zalecane osobom, które mają problem z pękającymi naczynkami. Spożywanie śliwek to jeden z najlepszych naturalnych sposobów na uciążliwe zaparcia.


Skład: 100% śliwki węgierki, nie zawierają konserwantów


Średnie wartości odżywcze (w 100 g):
Wartość energetyczna: 1523 kJ/355 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 27,0 g
w tym cukry: 22,6 g
Błonnik: 13,0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,03 g


Kraj pochodzenia: Polska

Waga:
8.50

Pozostałe w kategorii

Agrest liofilizowany

naturalny, niesłodzony

Czarne porzeczki liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Czerwone porzeczki liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Jagody leśne liofilizowane

czarne, naturalne

Jeżyny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Maliny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Owoce rokitnika liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Poziomki liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Śliwki węgierki liofilizowane

połówki, naturalne, niesłodzone

Truskawki liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Truskawki liofilizowane, plastry

naturalne, niesłodzone

Żurawina liofilizowana

naturalna, niesłodzona

Koszyk

Suma: 0.00 PLN