Śliwki węgierki

liofilizowane, połówki

Proces liofilizacji zapewnia zachowanie 100% właściwości świeżych owoców.
Spożywanie śliwek to jeden z najlepszych naturalnych sposobów na uciążliwe zaparcia.
Śliwki węgierki dzięki wysokiej zawartości potasu obniżają ciśnienie krwi i polecane są osobom chorującym na nadciśnienie. Są one zalecane kobietom, które mają problem z pękającymi naczynkami. Dzięki zawartości witaminy K i C owoce te wzmacniają i uszczelniają naczynia krwionośne.

.

Skład: 100% śliwki węgierki, nie zawierają konserwantów

Średnie wartości odżywcze (w 100g):
Wartość energetyczna: 1523kJ/355 kcal
Tłuszcze: 1,5 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g
Węglowodany: 27,0 g
w tym cukier : 22,6 g
Błonnik: 13,0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,03 g

Kraj pochodzenia: Polska

Waga:
8.50

Pozostałe w kategorii

Agrest liofilizowany

naturalny, niesłodzony

Czarne porzeczki liofilizowane

naturalna, niesłodzona

Czerwone porzeczki liofilizowane

naturalna, niesłodzona

Jagody leśne liofilizowane

czarne, naturalne

Jeżyny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Maliny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Owoce rokitnika liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Śliwki węgierki

liofilizowane, połówki

Truskawki liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Truskawki liofilizowane plastry

naturalne, niesłodzone

Żurawina liofilizowna

naturalna, niesłodzona

Koszyk

Suma: 0.00 PLN