(0)

Śliwki węgierki liofilizowane

liofilizowane, połówki

Proces liofilizacji zapewnia zachowanie 100% właściwości świeżych owoców.

Spożywanie śliwek to jeden z najlepszych naturalnych sposobów na uciążliwe zaparcia.
Śliwki węgierki dzięki wysokiej zawartości potasu obniżają ciśnienie krwi i polecane są osobom chorującym na nadciśnienie. Obecność dużej ilości witaminy K i C powoduje, że owoce te wzmacniają i uszczelniają naczynia krwionośne i dlatego są zalecane osobom, które mają problem z pękającymi naczynkami.

.Skład: 100% śliwki węgierki, nie zawierają konserwantów

Średnie wartości odżywcze (w 100g):
Wartość energetyczna: 1523kJ/355 kcal
Tłuszcze: 1,5 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,3 g
Węglowodany: 27,0 g
w tym cukier : 22,6 g
Błonnik: 13,0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,03 g

Kraj pochodzenia: Polska

Waga:
8.50

Pozostałe w kategorii

Agrest liofilizowany

naturalny, niesłodzony

Czarne porzeczki liofilizowane

naturalna, niesłodzona

Czerwone porzeczki liofilizowane

naturalna, niesłodzona

Jagody leśne liofilizowane

czarne, naturalne

Jeżyny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Maliny liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Owoce rokitnika liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Poziomki liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Śliwki węgierki liofilizowane

liofilizowane, połówki

Truskawki liofilizowane

naturalne, niesłodzone

Truskawki liofilizowane plastry

naturalne, niesłodzone

Żurawina liofilizowna

naturalna, niesłodzona

Koszyk

Suma: 0.00 PLN