Śliwki węgierki liofilizowane

połówki, naturalne, niesłodzone

Proces liofilizacji zapewnia zachowanie 100% właściwości świeżych owoców.

Śliwki węgierki dzięki wysokiej zawartości potasu obniżają ciśnienie krwi i polecane są osobom chorującym na nadciśnienie. Obecność dużej ilości witaminy K i C powoduje, że owoce te wzmacniają i uszczelniają naczynia krwionośne i dlatego są zalecane osobom, które mają problem z pękającymi naczynkami. Spożywanie śliwek to jeden z najlepszych naturalnych sposobów na uciążliwe zaparcia.

 

od 13,90 

Wyczyść
Ilość
Kategoria:

Dodatkowe informacje o produkcie

Skład: 100% śliwki węgierki, nie zawierają konserwantów

 

Średnie wartości odżywcze (w 100 g):
Wartość energetyczna: 1523 kJ/355 kcal
Tłuszcz: 1,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 27,0 g
w tym cukry: 22,6 g
Błonnik: 13,0 g
Białko: 5,0 g
Sól: 0,03 g

 

Kraj pochodzenia: Polska

Recenzje

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Śliwki węgierki liofilizowane”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.